Ennek a minőségével nincs semmi hiba szerintem. Illetve az látszik, hogy 720-ban rögzítetted, nem 1080-ban és csak felkonvertálva lett 1080ra. De ezzel a világon semmi hiba amúgy.
A film már más kérdés. Ha jó windsurf-ös videót szeretnél, akkor szerezz be még számtalan kiegészítő/rögzítő elemet, hogy minél több helyre, változatos szemszögekből mutathasd meg. A fejen kicsit unalmas. Fel kell tenni az árbóc tetejére (megfelelő biztosítással), a bum végére, a deszka orrára, a leghátsó papucsra, stb és akkor igazán érdekes filmet tudsz belőle vágni. Az meg pláne segít, ha vmi jó zenét választasz, nekem általában azzal több idő megy el, mint a vágással. Egy jó zene félsiker, sokkal könnyebb jó zenére, ütemre megvágni vmit. És ha rám hallgatsz, felejtsd el a 120fps-t, tedd 1080/60-ra, ehhez bőven elég az is. És ne sajnáld az idődet, csinálj a haverokról, vízben olyan felvételeket, mikor melletted/feletted ugratnak/fordulnak/trükköznek, menj hozzájuk már-már végzetesen közel és azokta vedd fel 120fps-sel, az látványos lesz! :)
És javaslom, nézz minél több extrémsport filmet, nagyon sokat lehet belőlük tanulni, ötleteket lopni, én még néha zenét is szoktam...