T25 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 8708

jobban megnézve lehet hogy a fejből itélve tényleg olyan munkahenger aminek maga a szár a dugattyúja. ezért mindenképp elnézést kérek .ilyen kis méretben nem igazán látszódik. de kinagyítottam és ebben valószínű hogy igazad van. de attól annak fel kéne emelnie. nézzétek vissza a trakis képemet nekem is olyan munkahengerek vannak   és bizony meg se kottyan neki a 6 mázsa fa. vagy például a tárcsa tettem már fel képeket. inkább a vezértömbb vagy a szivatyú lehet a hiba forrás. esetleg nem fordítva let felszerelve a szivatyú? én már jártam úgy és kisseb súlyokat emelt de mikor az eke a földben beakadt egy gyökérbe már nem emelte ki mindíg le kellett szálni és ki ásni vagy hátra tolatva ki piszkálni. egyszer valamiért leszedtem a szivattyút és akkor láttam hogy ez nem úgy van feltéve ahogy kellene. útána át szerkeztettem azóta inkább szét tép valamit de emel.  végülis milyen elven működik ez a tipusú munkahenger? ahogy áramlik be az olaj nyomás lépfel és valami tágul és az megy legkönnyebben a szár kifelé. nem így van? ÉS MÉGEGYSZER ELNÉZÉSZT HOGY FIGYELMETLENÜL ELLENT MONDTAM!!!!

Előzmény: T25 (8707)