nünüke88 Creative Commons License 2013.09.29 0 0 1172

Én tökéletesen egyensúlyban vagyok. Attól még, hogy valaki politikus, találhat bizonyítékot egy másik ellen. Csak azért, mert ellenfél, nem kell automatice kizárni az ő bizonyítékát. Ezt ti teszitek, akik a Fidesz (ne haragudj, nem megbántani akarlak, de szerintem kissé elvakult) követői vagytok.

Ha egy maszopos képviselő került volna ugyanebbe a helyzetbe, szerintem itt rugóznátok, hogy drogos. De mivel ez az ember az általatok favorizált pártba tartozik, véditek körmötök szakadtáig.

Ha a rendőrségi bizonyítás ártatlannak mondja ki, vagy ha megcsináltatja a tesztet, és negatív lesz, elfogadom ártatlannak. Addig is hadd legyen gyanús, hogy nem csináltatja meg azt a nyomorult tesztet, ami megkönnyítené az életét, negatív eredménnyel.

Kedves kákáncsomót, nálad már felbukkant az az vesse rá a követ gondolat is, mintha készülnél a bűnösség kiderülése utáni védelemre. Nos, valóban az vesse rá. A gond itt az, hogy a pártja szigorú, zérótoleranciás drogtörvényt hirdetett. Márpedig a törvények alól senki sem mentesülhet.

Én a magam részéről a drogosokat betegnek tartom, ha Lazáry valóban drogos, aligha lehet irigylésre méltó ember, hiszen egy boldog személynek nem kell szintetikus anyagokhoz nyúlni a jó élményekért, és az egészségét kockára tenni ezáltal. De ha egyszer szigorú drogtörvény van, rá is ugyanúgy sújtson le, ha bűnös, mint a mezei polgárra. Ez nem megkövezés, hanem törvénytisztelő nézet.

Előzmény: nock edli (1169)