tessloff
2013.09.29
|
|
0 0
7276
|
Szerintem nem fogod meguszni egy utazas nelkul. Jopar eve egy baratom meg Magyaroszag unios tagsaga elott nyitott szamlat francia lakcim nelkul, de egyreszt volt egy nemetorszagi lakcime masreszt nagyon sok penzt tett be a szamlara harmadreszt mindezt egy svajcii bank monacoi kirendeltsegen. Mindebbol csak azt akarom kihozni, hogy ha sok penzt akarsz betenni barhova nem fognak sokat akadekoskodni onnatol, hogy igazolni tudod a penz eredetet. A baratomtol kertek egy a nemetorszagi vallalkozasahoz kapcsolodo egyenleget, es onnantol hogy lattak a ceg kepes kitermelni a lekotni kivant osszeget, es hogy a lekotni kivant penz nagy resze utalassal erkezett a szamlara. Anno reszerol ez egy nizzai nyaralassal lett osszekotve. Elotte en e-mailen es telefonon keresztul kertem idopontot ok mondak, irtak, hogy milyen papirokat kernek, aztan mindennel felszerelkezve becsattogtunk a megbeszelt idopontra. Nem tudom mennyi penzt akarsz lekotni, nem is tartozik ram de szerintem par ezer € nem fog erdekelni egy bankot sem, de ha tizezreket akarsz lekotni naluk hosszu idore kis esellyel fognak elhajtani. Szerintem irj egy standard e-mailt aztan kuldd el az osszes banknak, tobb esellyel indulsz ha le is forditod, vagy fordittatod franciara.... |
Előzmény: si12311 (7274)
|
|