DBvonatinfó
2013.09.29
|
|
0 0
7444
|
Ilyen flúgos menetet még soha életembe nem éltem át, mint ma délelőtt...
Mentem a 8:50-es 22-essel a Köztemetőbe, az LMG-008 jött, melynek kijelzője tök sötét, tábla meg nem volt, ezért a sofőrnek minden megállóban be kellett mondania, hogy "22-es vagyok!"... A Füredi - Böszörményi utak csomópontjában megpróbálta beüzemelni a kijelzőt, sikertelenül, a belső hangosbemondás is csak a Tócóskert térig tudott eljutni. Ezután következett azonban a nagy durranás, ugyanis befordultunk a Békessy Béla utcára és hát bizony, nem tudtunk továbbmenni... Jó 7-8 percbe telt, mire a sofőrnek bravúrosan sikerült megfordulnia a busszal a szűk helyen és sikerült a Böszörményire visszafordulni... :D Utána a Doberdón a végállomásnál megállt és az utasokat kérdezte, hogy ide be kell fordulni vagy tovább kell menni egyenesen? Mi mondtuk neki, hogy egyenesen tovább, erre ő mondta, hogy egy hete nem dolgozott és nem tudott erről a változásról... Ezek után kérdezném, hogy ha egy sofőrt beosztanak egy viszonylatra és azon elterelés van, hogy akkor erről mi a büdós francért nem lehet őt tájékoztatni? Szegény hülye most a sajtóban figyelje a híreket, hogy hol lesz lezárás? Felháborító... Mondjuk én jót röhögtem az összes szituáción, amibe belekeveredtünk, de ez a DKV részéről nem is egyes, hanem egy nagy NULLA volt... |
|