Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 918

1. én csak a homlokot nézem, azon a drogozónál félkörben bemélyed ( a képen fényló folt!), mig Lazary-nál egy egyenes vonal! A kopaszság nem tünik el magától! Ami a többit illeti az már kiválasztás és sminkelés dolga! 

Itt van róla egy csomó fénykép, láthatod, hogy ez amit mondasz az fotónként változó!

https://www.google.hu/search?q=laz%C3%A1ry+viktor&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bQZHUuvgCfH74QSDxICQBw&ved=0CGcQsAQ&biw=1440&bih=737&dpr=1

2. vajon miért? mert ha van, akkor arra az időpontra Lazarynak nem lehet alibije!  S mivel nem tudhatták, hogy van e vagy sem, nem kockáztattak.

Én sokkal inkább kiváncsi lennék a többi felvételre és azokra akik azon még szerepelnek!

Az alibivel meg foglalkozzon a rendőrség bár ez szerintem olyan hülyeség egy drogvádban, hogy nem ezzel  fognak közelíteni a kérdéshez!

3. ezzel jár be az alpolgármeter dolgozni? látta már valaki ilyen ruhában? s ha igen, miért abban űl le drogozni, miért nem veszi le előbb?

Nem tudom.

Talán mert igénytelen és kulturálatlan. Én mindig meztelenül szívom és kétoldaról hatlams méretes csöcsök simogatják közben a vállaimat!

Ez meg a tróger felsőjében nbomja azt a drága cuccccot, ez undorító!

Előzmény: kákáncsomót (912)