amikor megvettem a kocsit volt benne egy kinai utangyartott. Tok halvany volt a kepe. 90 ezerert kicsereltem egy kinai 2013 modelre. Amit meg mindig arulok..
viszont a kepe jobb lett de meg mindig tukrozodik a naptol. Rengeteg elonye van: iphonnal osszekapcsolhato, magyar navi ami mindig fejlesztheto stb..stb..us. Csatl. Alapvetoen szeretheto.. Viszont a kommunikacio csak egyiranyu: csak olvassa a kocsi adatait. nem irja ki az mp3-t, se a navigaciot a fokonzolra.
egyik nap total felidegesitett ahogy a fokijelzo visszatokrozpdott. 220.000 ert belerakattam a LED RNS510-rt. nincs iphone csatlakozas csak ha veszel egy 60.000 ert egy bluetooth atalakitott. Angol/nemet zart navigacio. De kijelzo imadni valo, es a fomenun is visszaadja a navit.
sok tevedessel elentetesen sem a kinai, sem a gyari a B6 miatt nem fog tudni grafikus kijelzest adni a tolatasnal hol csipog, illetve a klimat sem. Sajna a kocsi nem tudja. Viszont mindket fejegyseg tudja.
Osszesegeben mi a kulombseg: 130.000 forint es esetleg egy bluetooth adapter 60.000 ert.
Mindenki eldontheto hogy kinek mi fontos Es mit enged a penztarcaja.
az biztos, hogyha nem adom el a kinait