Kónya Kata
2013.09.26
|
|
0 0
152
|
Sziasztok! Kedvenceitek sétáltatását vállalom Budapest területén. Fél órákra, órákra, egyet-kettőt, többet, délelőtt, délután vagy este. Kérés és igény szerint akár megfuttatom, játszom velük, vagy csak sétálunk. Túrázni is elvihetem őket, más díjszabásban. Egyszerre csak egy állatkát viszek, kivételt képeznek ez alól a kistestű szőrmókok. Lehet akár cica, nyest, csincsilla, kutya, nyuszi vagy párduc. :) Állatkánként egy órára kb. 500 ft-ot kérek, kivételt is szívesen teszek, sőt alkudozni is lehet. Minden az állaton és a gazdiján múlik. A felszerelést a gazdinak kell biztosítani: -póráz -játék -szájkosár (ha harapós mondjuk a kutyus) -eg.ügyi tasik, vagy gyűjtők Magamról egy keveset: Én egy állatbarát, és természetkedvelő 24 éves lány vagyok. Egy fekete házi cicával és egy deguval élek együtt, de volt már több kutyám (német juhász, keverék), cicám (házi, sziámi), hörcsögöm (törpe), madaram (pinty), halam (vitorlás, tapi, guppi), sőt rákot is tartottam. Úgy gondolom, hogy egy állatot szeretni és nevelni kell, mint egy kisgyereket. Együtt éltek, szomorkodtok és vidámkodtok. Az ő életük is tehát minőségi kell hogy legyen, finomságokkal, játékkal, pihenéssel és szabadsággal. Boldogsággal. |
|