-elektron- Creative Commons License 2013.09.25 0 0 7369

Halihó!

Szóval Tarjányi Lacikával voltunk  Foktőn versenyen. Nagyon profi szervezés volt, csupa huszonéves gyerek csinálta ezt a verseny, de nagyon jól összehozták. Körülbelül olyan adottságaik vannak, mint nekünk és tök jó kis Endurocross pályát csináltak (extrém rész). Sok néző, rengeteg amatőr versenyző. 60 körüli versenyző indult. Támogatók kizászlózva, reklámozva. Az első futam előtt az alpolgármester beszédet mondott, úgy hogy a versenyzők már a rajtnál álltak, beszéd után jött a himnusz és rajt!!!

Lacinak sajnos kiszakadt a membrán a motorjában és nem tudott indulni, csak az edzésen ment. Én az első futamban középre rajtoltam, de sajnos nem emeltem meg az alapjáratot és ezért sokszor lepuffant, meg hát a saras gödrök. ezek a srácok nagyon élik még a sarat. 2 saras gödör, az egyiknél meg gödörből feljáró jól belocsolva. Dodóka új nyomot nézett, ami olyan jól sikerült, hogy spaniferrel kellett felhúzni. Iszonyúan kikentük magunkat, persze az előre bezsírozott 20 üzemórás telóm (ami ugyanúgy a sár miatt csak 20 üzemórás) már megint folyni kezdett!!! Nagyon mérges vagyok a sárra, nincs más hátra telóharisnya.

2. futam alapjárat belőve, ez már nem puffanhat le

Kaphatott egy kis vizet a levegőszűrő, így az álló rajnál nem indult a gép. Utolsóként rajtolva, leszakadtam az elejétől, hiába húztam neki egy idő után már nem találkoztam versenyzővel. Motor nem puffant le, saras gödrökbe kifigyeltem melyik nyom a jó, meg kicsit ki is száradtak, úgyhogy egyet sem hibáztam.

Ennyi…

Hagyjuk máááá ezeket a saras gödröket, nem jó ez senkinek, se motornak, senkinek. Egy napig áztattam a ruhákat, hogy egyáltalán mosógép közelébe lehessen vinniJ