Törölt nick Creative Commons License 2013.09.25 0 0 3499

Kedves Modik,

Pár hete, már talán pár hónapja is megvan, elég sok összetűzésünk volt a Reflux, mi az? topicban egy-két nickkel. A béke érdekében átengedtük a topicot és nyitottunk egy másikat. Természetesen átjárunk a régibe is, hogy ha valaki orvosi tanácsot szeretne, akkor ne egy Coelho idézetet kapjon. Amikor valamelyikünk megjelenik abban a topicban, olyan durva kiosztást kapunk, amilyet nem hiszem, hogy szó nélkül kéne hagynunk. Engem már egy ideje békén hagynak, de az azért mégiscsak nonszensz, hogy Gombócot nemcsak hogy ügynökösködéssel vádolják EGYETLEN privát megkeresés miatt, de még rá is trompfolnak "YOU ARE A BAD MAN, I HATE YOU" szöveggel.

Szeretném, ha nem izomból törölnétek, hanem rászánnátok egy húsz percet és visszaolvasnátok az elmúlt hetek termését, mert szerintem tanulságos. A "testvértopicban" is voltak kisebb surlódások, átüvöltözések, szeretném, ha egy kompetens ember mondaná meg kategorikusan, hogy szabad-e egy előző topicba írni annak, aki nyitott egy újat, szabad-e a másikat nyíltan sértegetni, vádolni, illik-e pszichotikus állapotban fórumozni.

Most majd megint én leszek a besúgó, de valahogy majdcsak feldolgozom.

Köszi a segítséget!

Ana