T25
2013.09.24
|
|
0 0
8528
|
üdv mindenkinek igen tényleg a marhatrágya a legjobb a földbe én főként sertéstrágyát használok de van ló trágya baromfi marha trágya. de már csak kint a határban. ithon a kertet már csak kifejezetten műtrágyázom. talajfertőtlenítő szántás előtt .tavasszal mielőtt elmunkálom a szántász adok kevert műtrágyát ami főként foszfort és kálit tartalmaz +ismételten talajfertőtlenítőt. ezt mind bekevertetem rotával és várok egy két hetet. utána kiszellőztetem a talajt és jöhet a veteményezés. kelés után rögtön egy kis amónium. utána meg lombtrágya. a szerves trágyát nem tehetem rá mert annyira elszaporodtak a lótetvek meg a mindenféle fonálféeg álhernyók .és ezekre jött ám a földtúróbarátunk aki bizony rendezte a gyönyörű veteményest.és áshatol sörös üveget tehetel gázolajosrongyot a legszuperabb vakond üzőmasinát is körbetúrta és kinevette. most idén első alkalommal már így műveltem a kertet és azt mondhatom hogy 90% .os eredményt értem el összesen két vakondot fogtam idén ki és azóta nem láttam túrást. vasárnap ktépettem egy jókora diófát a kert közepéről a kistrakimmal szeretném is feltenni a videót csak az a gond hogy térfigyelős kamerafelvételem van ami két képben adja és nem tudom hogy csináljak belőle egyet. így meg tök hülyén néz ki mert az egyik képen látszik a fa ahogyan tépem és rángatom de a traki nem látszik. a másik képen meg a traki látszik ahogyan erőlködik és húzza a drótkötelet. |
Előzmény: iskra (8527)
|
|