Yooha
2013.09.24
|
|
0 0
7399
|
Aha, így már érthető. Erre akkor lenne egy elméletem, hogy mit akarhatnak. (Ha már volt itt, akkor bocsi.) Az, hogy minden, Nagyállomásról induló busz innen induljon, igen rossz vicc, ezért elvetem. Amit el tudnék képzelni:
A Wesselényin jövő buszok (16,30,43, stb..) ide jönnének be a végállomásra. Nekik ez nem jelentene különösebb kerülőt, a postán dolgozóknak meg nem kellene az aluljárón átmenni éjszaka. Meg közelebb is lenne a nagyállomás a leszállóknak, mint az aluljáró túloldala. Ehhez mondjuk nem kell kijelző, csak a 30-asnak. A másik funkció, hogy innen indulna néhány buszjárat, mondjuk amik a felüljáróra mennek fel, és ez kiváltaná azok régi indulási helyét. Vagy a posta elöl induló buszok indulnának innen. Ha a mostani busztároló visszaváltozna parkolóvá, akkor ez a néhány viszonylat ugyanúgy a posta elöli régi busztárolóból indulna, kimenne a Wesselényire és a mostani surranópályán elevickélne ehhez a megállóhoz. A többi busz az állomás elöl indulna, ahogy régen. Szóval a "régi" három megálló (posta, állomás, aluljáró) közül ez egyet-kettőt (a szélsőket) kiváltana. Azt nem tudom, hogy a nagyállomási építkezések jelen állása ezt mennyire támasztja alá, hogy a régi 3 megálló mennyire van kiépítve megint. Nos, vélemények? |
Előzmény: by-169 (7398)
|
|