Amire tudok válaszolok:
1. Feleslegesen túlbonyolítod. Én xps-ből építettem a dobozt, ragasztással. Nem kellett se alu, se fa burkolat rá. De volt itt a fórumon valaki, aki valamilyen alu kasírozott lemezből épített. Külalakot tekintve az jobb megoldás.
3. Én csak a kimenő ágban helyeztem el kondenzvíz leeresztést, soha nem láttam nyomát bejövő oldali kondenzációnak.
5. Hogy milyen hosszú sonoflex kell a hatásos rezgéscsökkentéshez azt nem tudom, de a hőcserélőt mindenképpen gumibakok segítségével rögzítsd az épülethez!
Azt, hogy mekkora szellőzési mennyiség kell, majd használat közben kiderül. 70m3/h alulról közelítheti a megfelelő mennyiséget. Nálam az jött be, hogy elindultam kb. 150m3-el. Egy hét után, miután megszoktuk és természetessé vált, hogy folyamatosan friss a levegő, elkezdtem visszavenni apránként a teljesítményt. Az új, alacsonyabb teljesítményszinten hagytam kb. egy napig menni a rendszert, mielőtt újra csökkentettem rajta. Az lett az alap teljesítmény, amikor nem éreztünk különbséget a nagy légcseréhez képest.
T.