Szia nem tudom hány éves lesz az autó amit szeretnél venni de 10 év körüliben nem túl előnyös , az automata .
A benzinesekben kevesebb km van általában , de nem mindig , ezekben az autókban ritkán van kevés km-er.
Benzinesben is simán van 250-300ekm .
Dízelből nagyobb a választék de sajnos 10 ből 8 rom , ha van rá keret inkább 2005 utánit végy , a 2,2 benzin nem a legjobb választás de van aki megvan vele elégedve, fogyasztásban kb 25-30% a különbség ami akkor jelentős ha legalább évi 15-20ekm mész vele.
A futómű elég egyszerű relatív olcsón javítható , a motor váltó a lényeg, ha lehet navigációsat vegyél mert abban nem megy tönkre a kijelző , a sima kijelzős mind rossz , legalább is én még jót nem láttam.
Abs -esp jó legyen mert ha rossz az elég nehezen javítható általában csere , és elmebeteg helyen van.
A küszöböt nézd meg alulról 10ből -8nak be van szakadva , alá kell nézni rendesen.
A suzukuhoz képest kb 2x-4x áron van az alkatrész , bármilyet is veszel maradjon egy kis pénz ha bármi gond lenne.
Aki szereti az elnéző vele kapcsolatban és észre sem veszi ,hogy mennyit költ rá.
Egy suzukira általában szinte semmit nem kell költeni ha kell is relativ bagó , itt azért más a helyzet , volvonál BMW nél azért lényegesen olcsóbb a fenntartása.