Tamás.B Creative Commons License 2013.09.21 0 0 6014

Sziasztok!

Régóta álmom vágyam egy Peugeot 607-es.Úgy néz ki most jött el az idő,hogy az álmom valóra válik.Nagyon sokat gondolkodtam a vásárláson és most megszületett a döntés meg hát a pénz is összejött rá.probáltam utánnajárni a dolgoknak az autóval kapcsolatban,iga nem sok sikerrel.Ezért irok most ide,mert itt mégis csak az autót használok vannak.

A lényeg a lényeg,hogy...kissé viccesnek fog hangzani de egy Suzuki Swift II-öt fogok lecserélni egy ilyen járgányra.Avval tisztában vagyok,hogy nem egy kategória.

Kérdésem kérésem az lenne felétek,hogy ha valaki vagy valakik leirnák a tapasztalatokat a autóval kapcsolatban(persze félretéve az autóhoz hozzáfüzött szerelmét)és valóssan ténylegessen öszintén mik a tapasztalatok, esetleg hibák(tipushiba) és úgy mindent egybevéve.

A kiszemelt áldozat egy 2003-as évjáratú 2.2 benzines   Executive Tiptronic kevés kilométerrel!!!!! A dieselröl már lebeszéltek  igy hát marad  a bezines.

Rengetek kérédésem lenne ha esetleg valaki hajlandó rá szivessen váltanék vele egy pá szót.(mit kell átnézni megnézni vásárláskor,fogyasztás?)

Elöre is köszönöm!