KeMark
2013.09.20
|
|
0 0
957
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az utóbbi napok esős időjárása után megzavarodott a központi zár és ezzel egyidejűleg nem alszik el a beltér világítás ha becsukom az ajtót.
98 év végi 1.6 benzines facelift. Először azt hittem, hogy képzelődöm az autó nap közben a parkolóban kinyitotta saját magát ez tegnap előtt volt, ma viszont épp ellenkezőleg bezárta saját magát még szerencse hogy kivettem a kulcsot. Amióta nálam van azóta nem működik a távirányítója de nem is nagyon zavart. Eddig se működött jól mert bezárni bezárt kulcsal de kinyitni csak a sofőr ajtót tudtam majd az ajtókárpiton lévő gombal (ami a kilincs melett van) tudtam nyitni a többi ajtót, de ez nem is zavart, nem esett nehezemre megnyomni a gombot főleg hogy szinte 90%-ban egyedül utazom.
Viszont most sehogy sem tudom bezárni kulcsal se csak ha kézzel lenyomkodom a gombokat. Nyitás jó, zárás nem a kompresszor jó mert nyitáskor megy szerintem valami elektronikus baja van ami összefügg a beltér világítás hibával mivel egyszerre mentek tönkre mi lehet? Hol keressem? |
|