marky-511 Creative Commons License 2013.09.11 0 0 7312

Akkor nem csak én értettem 14-et :D

Tényleg vicc, amit ezzel a forgolódással művelnek. Vajon nem az a céljuk, hogy a taxisokat és az ingyen parkolókat kiszorítsák onnan?

Más: Amióta a Sámsoni úti forduló mellett dolgozom, nagyon izéli a csőrömet, amit a buszok csinálnak. Annak örülök, hogy végre használják a portánál lévő DKV-s (!) pihenőhelyet, olyankor a busszal is kiállnak a fordulóból a parkolóba.

Másrészt viszont van, hogy három (!) busz forgolódik a megállóknál, pedig csak egy viszonylatnak van ott végállomása, a 19-esnek.

Azóta megtudtam, hogy a 23-as is kijár a fordulóba, mert a Júlia-telepnél az útburkolat már nem nagyon bírja, ha ott várakozik a busz. Nos, akkor miért nem közlekedhet a 23-as is a Sámsoniig? A menetidőbe bőven belefér.

Plusz olyasmit is hallottam, hogy a 23-as és a 19-es gyakran váltja egymást. Azaz bejön egy 19-es, beáll garázsmenetbe, és a Júlia-telepen betábláz 23-asnak. Így persze a megállóban hagyja azokat az utasokat, akik a 19-essel tovább közlekednének.

Nagyon nem jó ez így. Az infrastruktúra engedné, hogy oda-vissza érintse a két viszonylat a Júlia-telepet.

Előzmény: Yooha (7308)