cirrocumulus Creative Commons License 2013.09.10 0 0 5574

Ehhez annyit, hogy a délutáni koncerten bal oldalon voltak a kamerák, tehát szerencsére két irányból örökítették meg a koncerteket.

És igen, én is úgy érzem, nagy hiba volt, hogy a Fiúk nem reagáltak a rajongói fölvetésre videófelvétel-ügyben! :o(

Minimum egy "Köszönjük az ajánlatot, de nem élnénk vele" reagálás is legalább egyfajta visszajelzés lett volna, jobb esetben pedig egy konzultáció is megindulhatott volna a Zenekar és rajongói között!

Srácok! 

A rajongóitokkal való kommunikálást úgy tűnik, még nagyon tanulnotok kell, hogy senkit ne bántsatok meg a válaszadás elmaradásával....

A FB-on is többen kérdezték, hogy ugye lesz DVD-felvétel, de ott sem reagáltatok ezekre a rajongói kérdésekre :o(((

És hogy lentebb is írtam, sajnos, nem volt szerencsés ennek a koncertnek a beharangozása :o(

Igenis hangsúlyozni kellett volna, hogy itt most egy ÉLETMŰ KONCERTSOROZAT kezdődik! Ez csupán az egyik, a koncert előtt pár (!) nappal elhangzó interjúból derült ki. :o( Holott szalagcím lehetett volna!

Ezzel a hírrel szerintem még inkább aktivizálni lehetett volna az érdeklődőket, hiszen így még kevesebben akartak volna lemaradni a mostani koncertekről.

Voltak, akik vaciláltak, jöjjenek vagy sem. Ha egyértelműen kiderül számukra, hogy egy egész sorozat előtt állunk, az még felvillanyozóbb lehetett volna!

(Az EAST is úgy hirdette az idei koncertjeit, hogy Életmű koncerteket adnak!)

Előzmény: Youwine (5573)