A FAcebook-on írtam az előbb, de ide is kiteszem :o)
"Most jutott eszembe..., leírom, mielőtt kimegy a fejemből
SRÁCOK!
Ugye most is lesz közönségtalálkozó a koncert után?
Tartottatok ilyet a 2006-os MűPa koncertet követően is
Sőt! Volt egy köztalitok 2007-ben is.
Erdész Robi, emlékszel arra, hogy amikor a 2007-es találkozó FMH-s helyszínén megláttad a zongorát, akkor azt mondtad csalódottan, de sóvárogva: "Ó, ha tudtam volna, hogy egy zongora is van itt, akkor készülhettünk volna Attilával és Csabival számotokra kis kamara-darabokkal "
Hát, a mostani MűPa koncert után ez igazán aktuális lenne
Hiszen itt most a koncerten is kaptunk ilyen darabokat - hihetetlen öröm és ajándék volt ez is számunkra! Annyira fantasztikusak vagytok, hogy ilyeneket is beleszőttetek a koncertbe!
- Csaba Bogdán Mickey Mouse-s zongoraszólójától szerintem mindenkinek leesett az álla a meglepetéstől! A Solaris-rajongók közül hallotta/látta már valaki Csabit zongorázni? Számomra ez vadonatúj élmény volt, pedig anno részt vettem már az ő korszakában is a Solaris koncerteken;
- csodajó és szintén nagy meglepetés volt Kisszabó Gábor és Attila Kollár Bach-duója, amit Czigire is emlékezve adtak elő, mert utána Attila megjegyezte, hogy Bach muzsikáját Czigi is nagyon szerette;
- és végül, de nem utolsósorban: Robi, a Noab zseniális zongoraszólóját is előadhatnád ismét, ebben a környezetben is, Attila fuvolabelépésével kiegészülve - 1984 tavaszán ezt így ketten már elő is adtátok az FMH-klubotokban, amikor a Solaris-zsengéiteket mutattátok be
Tegnap, a koncert után hazaérve elő is kerestem ezt a felvételeim közül, hihetetlen élmény volt ezt a Noab-duótokat akkoriban is átélnem! Ez akkor is csodálatos ajándék volt számomra!
- Sőt, azon az estén volt egy Trió c. kompozíciótok is, amit aztán soha nem játszottatok már - ezen a mostani klubtalálkozón akár ezt is eljátszhatnátok nekünk
- és hát talán lennének még egyéb ötleteitek is
Már csak azért is nagyon jó lenne ezeket újra előadnotok, mert akkor végre láthatnánk is a zongorajátékotokat, mert a MűPa-ban sajnos, kitakart Benneteket a szintetizátor-arzenál. Még sajnálatosabb, hogy videófelvétel sem készült ezekről az ínyencségekről, így akár ezt is pótolni lehetne és akár kuriózum-felvételeket is csinálhatnátok ezekből a kamara-darabjaitokból!
Néhány rajongótok amúgyis fölvetette, hogy videófelvételben szívesen segítenének Nektek - úgy sejtem, ezt továbbra is így gondolják
Szóval, hajrá!"
Aztán valamikor írok még a koncertről is :o)