Antera
2013.09.05
|
|
0 0
264065
|
Nekem úgy tűnik, hogy neked általában véve az életben a legnagyobb flash fogalmát a három bikinimodell bikini nélkül, a kokó Beyoncé pucér seggéről meg a só a tequillához Rihanna nedvtús szeméremajkairól jelenti. Ez tök független minden tengertől, yachttól meg vitorlázástól...! Mindig innen indulsz és ide térsz vissza, minden pacáról ez jut eszedbe... :-)))))))))))))))
Hidd el, ezeken a megákon -figyeltem eleget boldog szingliként és épp kicsit elengedett családapaként a kikötőkben- a személyzet mellett nincs bikinimodell meg Beyoncé, hanem van az ötvenes jókarban-fuxos-szilikonos-botoxos asszony, aki ugyanúgy mindig megmondja a tuttit, mint a Trabantban meg a panelben...
Arról nem is beszélve, amit egyszer egy éjszakai, horgonyról kiúszás közben figyeltem ki és gondoltam végig: ott állt a kikötőben vagy 6 ilyen megayacht, egymás mellett. Mit érezhet annak az ötnek a tulaja ilyenkor, amelyikeknél a hatodik 1-3 méterrel nagyobb??? Kikúrtak rá 10 millió dodót, azt' mégis csúnyán beszánalmasodtak vele... :-) |
|