doktor4 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 12994

Minden féle haragnélkül írom !!!! De legközelebb csak akkor hivatkozzatok rám ha adtok lehetőséget érdemi válaszra .Ez amit most tesztek az nem tanult emberekhez méltó . Annyira de annyira unom már azt szánalmas vádaskodást amit tesztek felénk .Teljesen olyan mikor a mindegy mit írunk már csak azért se !!! Többet nem írom le mindenki tudott a motorról az igérgető töbször is felhívtam minden mozzanatról tudott . Csak egy gáz volt nem titok én már akkor kinyilvánítottam a véleményemet . Ezt mondtam Zolinak ." Zoli ez most tégedet beégetett azzal hogy majd ő kifizeti és te ne adj kölcsön ,Te belőled most .....akar csinálni . Csak tudjátok mi volt a baj a müvész úr nem gondolta komolyan hogy el is fogadjuk . És akkor jött a hú bazd meg most mi lesz . Akár érthető is lett volna hisz akkor építkezett . .No szóval kicsinyes bosszú volt az egész !!! Hogy miért volt fontos a motor ezt tudta mindenki hogy tudjuk vizsgáztatni .Az volt a vélemény hogy proba után eladjuk . De hogy ti is gondolkozzatok el valamin!!! Szeretnétek hogy leírjam hová lett Zoli futója mi lett az azonosítóival ?????!!!! Fiuk emlékszetek mit kértem tőletek mindenkitől ?! Hát ismétlés a tudás atyja " Ne hadjuk hogy bíróság legyen belelőle ,én igazából nem akarom tudni hogy kinek ad igazat a bíróság mert bízom benne hogy elsem jut odáig . No és mi lett belőle ??? Futó nincs barátság  topik nincs .Helyette van viszály széthúzás harag . De még egy hozzáfüzni valóm van .Én senkit de senkit nem húznék magammal ebbe fertőbe ha én lennék a barátotok helyébe . Ez gyáva szánalmas cselekmény és viselkedés . A szavaim alátámasztásául emlékeztetlek benneteket !! Mikor ritkán valakivel összerúgom a port külön kérek mindenkit ne szóljon bele. Urak nekünk nem egymással van bajunk hanem egy ember végett kerültünk más-más oldalra. üdv doktor4