Gokartos Creative Commons License 2013.08.26 0 0 8307
Üdv!Énis majd most alá akarok szántani a búzának!Nemtudsz nekem nettó árba 1mázsa búza vetömagot!?A terra irányára kocsival 70000Ft-vagy cserélném 4kerekű traki vázra amibe pannonia moci volt!A jómultkorába leírtam neked hogy szinte elzavart Hajas Pista akinek a traki ja van eladó Füreden!Pedig csak alkatrészért lettem volna nálla,és akkor azt mondta ne járkáljak oda hozzá semmiért mert nem ad el 1csavart sem...stb!!Most néztem az apródon egy 4kerekü pancsit:60vagy65ezer Ft-ért,ami jól is néz ki meg üzemképes csak nagyon messzire van!Meg nekem elég volna egy kissebb váz is ami kb akkora mint ezek a 13Le-ős kis Kubota traktorok,amivel ilyen kis zárt kerteket lehetne szántogatni!Nekem lényegében csak erre kellene itt helybe,mert rengeteg van és még több lessz amit én csinálok!Csak itt Örvényen 10kert van,ami kb 50ezer Ft bevétel nekem+ezek 90%énis szoktam tavasszal robizni!Meg még van Füreden is 3db!A birkának énis csináltam ilyen rácsos etetőt mert előtte nagyon sok szálas takarmányt elpocsékolt!
Előzmény: T25 (8304)