T25 Creative Commons License 2013.08.26 0 0 8304

Üdv! próbálkozunk vetőágyat készíteni repce alá igaz nem sok sikerrel.  de ma megérkezett az a régen várt esső. és így már hát ha megtudjuk törni a földet. mennyibe adnád a terrrát? sajna nem tudok trakit se meg vázat sem. nekem is az kellene. szeretném az ursus motoromat vázba építeni. de azzal a füredi csókával nem tudtál eggyezkedni? te megveszed a trakiját én meg átveszem tőled a rendszámot meg a forgalmiját. gondold meg és csináljunk üzletet.  nekem a 7500 m2-en 47 mázsa búzás árpám lett. az egy hektárból csak ennyi maradt mert egy köcsög vállalkozó bele állt egyik földembe és le aratta . mikor meg szóvátettük neki csak annyit mondott hogy az övét is levágta valaki. de jelzem ennek a gazdának van derzsen a legtöbb földje kb 6-7 száz hektár. és az én 3000 m2 földem kellet neki. kártérítés? áááá .hozott 3 zsák búza ocsút. na de ha kezdjük vágni a naprát majd belevágok az övébe. most kell a takarmány ugyanis lefialt a disznóm és most így van két nagy meg 7 kicsi .az egyik nagyot karácsonra akarom vágni a disznót meg ami most fialt azt meg novemberben berakatom ujra. a birkákat kitakarítottm elegem lett belőlük csak pocsékolták a drága takarmányt. na eggyellőre ennyi ha esetleg még is hallok kistraki vázról majd szólok.

Előzmény: Gokartos (8298)