elektrofish Creative Commons License 2013.08.25 0 0 12932

Mindenáron bele akarsz rángatni ebbe a katyvaszba, de nem fogsz!!

A véleményemet többekkel egyetemben töbször leírtam!! (Ef, Sügi,Baal)

Élőszóban még sokkal többen ezen a véleményen voltak, de balhékerülés végett írásban nem vállalják fel, meg is értem miért...

A kettőtök közti balhéban miért nem a független királyi bíróságon keresed az igazadat???

A végén lessz egy jogerős határozat, (itélet) no azt el kell fogadni mindenkinek!

Topikba írás: teljesen igazad van oda írsz ahova akarsz, először a hozzászólások tartalmára, stílusára vonatkozó kérés hangzott el....

"Én nem irok ide, ha a gazditok is békén hagyja a másik topikot" 

No most ennek az övön aluli faszságnak miért kellett itt landolnia??

Mikor sértegettelek én téged??

Esetleg a baráti lecsó topikon ilyen a hierarchia felépítése? (gazdi- kutya1-kutya2-kutya..sok)

Én az égvilágon semmi mást nem szeretnék, csak hajózni/horgászni amikor sikerül vízpartra jutnom!!

Mindezt úgy hogy vannnak hajós barátaim akikkel ezt közösen művelhetem, főzőcskével, iszogatással, bulizással, stb.

A barátságot pedig nem úgy mérem, hogy x haragszik y-ra ezért én csak az eggyikkel lehetek jóba, "mert ez a gericesség"

"Nerm kellen elmélázni azin, hogy miért pont egy emberrel, van ennyi embernek baja?"

De igen, és mi akadályozza azt meg hogy egyenként tisztázzátok vele???

(van aki úgy támad, hogy a megtámadott azt sem tudja ki ő, no így korrektül lehet védekezni igaz??)

Részemről a téma lezárva, innentől kezdve ez ügyben senkinek nem válaszolok,

csak a topik eredeti céljával összehangolható hozzászólásokat írok!!

Ui:nem tudom feltünt-e hogy veled ellentétben egyszer sem használtam a mi és a ti kitételeket??

Üdv:Ef