htstibi Creative Commons License 2013.08.25 0 0 2626

Szerbusztok!

Segítséget szeretnék kérni, hátha tudja valaki az EPS Neo Kft. vezetőjének au elérhetőségét. 2011 ben kezdtem építkezni pkc35 rendszerrel, a ház elkészült.

A cég amikor tárgyaltunk ajánlatában vállata, hogy ha egy összegben fizetek elkészíttetik az épület energetikai számításait és tanúsítványát. Én a vállaltakat teljesítettem, viszont a fenti okmányokból csak egy biankó(készitő cég engedély száma, tanúsítvány sorszáma, készítő neve aláírása nélküli) példányt kaptam email-ban, ami így semmir se jó. Ahogy említettem az épület elkészült és a használatbavételi engedély kiadásához, köteleznek a fenti okmány meglétére.

Kerestem már a céget, de a titkárnőn, és egy másik hölgyön kívül, aki folyton megígéri, hogy továbbitja panaszom a vezetőség felé, és, hogy visszahív(nem teszi sose) senkivel nem tudok beszélni aki érdemben segítene. Amikor azt kérem, hogy kapcsoljanak a főnökhöz, vagyadják meg az elérhetőségét, arra aza válasz, hogy nem tehetik.

Remélem valaki tud segíteni, mert február óta nem jutok velük dűlőre. És jó lenne már rendbe tenni a dolgokat. Ha már én időben és korrektül fizettem.

Előre is köszönöm.