szegecsszámláló Creative Commons License 2013.08.24 0 0 86

Nézd Gergő, nem vagyok sértődős típus, a problémám mindössze a következő:

((És innentől minden klubtagnak egyformán szól, és elsősorban nem Gergőre vonatkozik!))

A klubot annak idején azért hoztam létre, hogy legyen egy hely, ahol úgy lehet vasútmodellezni, amilyen léptékben otthon, a négy fal között nagyon kevés embernek adatik meg. Ítéljétek meg, de szerintem valamilyen szinten azért sikerült. A moduláris rendszerű modellezéshez ritkán van magán-sportcsarnoka egy hazánkfiának, ahova a saját költségén összehívhatja az ismerős modellezőket egy baráti vonatozásra (Bár így lenne, de a tündérmesékhez már egy kicsit öreg vagyok).

A realitás az amit ti is láthattok: néhány hozzám hasonló (vagy még nálam is őrültebb) megszállott az anyagi feltételeken túl, rengeteg szabadidő beáldozásával, és rengeteg szervzés, vita árán kikűzdi, hogy az év egy-egy kitüntetett hétvégéjén legyen lehetőség valahol az országban erre a nem mindennapi játékra. Ahhoz, hogy minden simán menjen, bizony előre kell tudnunk rengeteg dolgot, és nem jó ha a feltételek útközben változnak, mert az rengeteg plusz energiát von el az amúgy sem egyszerű folyamattól, végül durva esetben akár az egész rendezést boríthatja.

Ezért az augusztus 25-i határidő. Eddig mondhatom azt a budapesti csapatnak, hogy tőlünk ennyien jönnek. Ha ez után az időpont után a lista változik, az engem is, és ami fontosabb - a győri klubot- tehát téged és mindanyiotokat- tesz hiteltelenné. Ezért várom el a klubtagjaimtól az eddiginél felelősebb hozzáállást. (az utóbbi évek rendezvényei során sajnos több esetben is előfordult határidő utáni módosítás, ezért írtam amit írtam)

A pakolás egy másik történet. Te is és mindannyi jelenlegi és volt klubtag, aki itt megfordul, tudja, hogy milyen nehéz összeszervezni a pakolást, és nem elsősorban azzal van bajom, aki előre szól, hogy a ki- vagy bepakoláson nem tud ott lenni, hanem azzal, aki azt mondja ott leszek, aztán mégsem jön el.

Ez megint felelősségi kérdés, és ha mélyen belegondoltok, igazából nem felém, hanem minden klubtaggal szemben egyformán.

A ki és bepakolás szervesen hozzátartozik ehhez a játékhoz, mint ebédhez a terítés, meg a mosogatás. A különbség csak annyi, hogy ezt nem végzi el helyettetek anyu...:-)

Ami nem vicc az az, hogy különösen az elmosogatás nem megy, azon eddig még mindig kevesebben voltunk mint a terítésen, ami pedig a legutolsó treffent illeti: a mosatlan lassan másfél hónapja bent van Zoli kocsijában, mivel se neki, se nekem nem volt kedvünk kettesben mosogatni...

Emiatt írtam, hogy beszéljétek meg egymással, ki jön be- és ki jön kipakolni. Felületnek itt van az index, de ha ez túl nyilvános nektek, ott az "arckönyv" vagy az "égbolt", vagy az android, nekem édesmindegy, csak legyetek felelősséggel egymás és a klub iránt, és vegyetek le annyit rólam és Zoliról, hogy ne nekünk kelljen pakoláshoz lasszóval fogni az embereket. Nem kell mindkét alkalommal ott lenni mindenkinek, de igenis tegyétek meg egymás és mindanyiunk játékáért, hogy minden alkalommal megbízhatóan jelen van 4-5fő, hogy a következő játékot is legyen hangulatunk jókedvvel megszervezni...

L

Ui mindenkinek: Határidő holnap van, valaki a már jelentkezettek közül indítson el egy körtelefont vagy kör-emailt, nehogy valaki azért maradjon le mert nem olvas szünetben fórumot...

Ui Gergőnek:

hétfő este hívj fel, akkor már nagy valószínűséggel tudni fogom a heti programomat

Előzmény: Vonatguru (85)