The Killing 3. évad
Voltak vele gondjaim bőven. Számomra bőven elmarad az első 2 évad mögött, DE még így is olyan erényeket csillogtat, amiért kihagyhatatlan.
Sajnos nekem ez az "utcagyerekes" story egyáltalán nem jött be. Kétségkívül jól illeszkedik a sorozat hangulatához, de el tudtam volna képzelni érdekesebb ügyet. A Sewardos "mellékszál" engem kifejezetten fárasztott, ahogyan a fiatalok beszélgetései is. Ez van. További negatívum, hogy főhőseinken kívül nem volt igazán ütős karakter és alakítás. Az első 2 évadból 1 év múltán is fel tudok idézni ilyeneket, most ez a veszély nem fenyeget.
Ami viszont nagyon pöpec. Linden és Holder. Maradtak olyannak, amilyenek, és őket így szeretjük. Sőt, számomra mindkét karakter jobban ütött, mint az előző évadokban. Ez nagyon-nagyon ott van. A másik pedig a hangulat. Zseniális.
Maga a nyomozás nem volt rossz, de voltak benne egészen bugyutaságok is sajnos. Hullámzó volt nagyon az egész. Az utolsó 2 részt sokan kritizálták, érdekes módon nekem ezek működtek a leginkább. Tetszett a vége is, főleg úgy, hogy úgy érzem ezzel a befejezéssel erősen megágyaztak a negyedik évadnak.
Összességében egy erős 7est megérdemel. Linden, Holder, és a hangulat miatt pedig kihagyhatatlan.