Nekem 2007 es passatom van. Mondhatni talan total fullos. Mindegy. Volt benne egy kinai fejegyseg. De a kijelzoje visszatukorozodott. Rendeltem egy uj 2013-as kinait 98000 HUF. Tud minden: navi,-igo magyar hanggal, iPhonnal kihangosito, telefonkonyv felmasol ra. avi, mp3 stb..stb.. Viszont a kijelzoje meg mindig nem tokeletes..
annyira felkaptam a vizet, hogy vettem, bele egy LED RNS510- et ujjonnal 220.000 HUF. Eg es fold a ket fejegyseg. Egyszeruen imadom. Megerte minden forintot. viszont a fejlesztes meg nem alt meg mivel vennem kell 60.000 ert egy adaptert hogy a kocsi kommunikaljon az iPhonnal mert most a nokias adapter van benne.
szoval csak penz kerdese. Vagy elmesz 270 -ig kb es tokeletes rendszered van (noha a navi nem magyar) vagy kidobsz 80-at (annyiert arulom a kinais navit) ami lenyegeben mindent tud csak.. Hat egy mas dimenzio..
Kerdes a legelobbszor a penztarcal. Es utanna ar arany ertekben mit kapsz..
a felesegem csak azt latta hogy dobom ki a penzt az ablakon hulyesegekre. a kinai is tokeletesen tudta a dolgat, szidott is hogy minek kell megint kicsereleni.. Viszont amit az RNS510-et hasznalja..mar mondja hogy mennyivel jobb..
De ez csak penztarca Kerdese:
a renault kocsik elegge felszeltek extrakkal es olcsok es olcso kocsik. Egy VW dragabb es talan mem is annyira felszerelt.. De minoseg! Ez kb a kinai es a gyari fejegyseg osszahasonlitasa az en meglatasomba..
(Kurva automata fenyszoro kapcsolast hogy nem tudta megoldani a VW. Meg ha az index rajtmarad lemerul az aksi, amig a renault scenicbe az automata!)