Szerintem vegyél egy normális gyári fejegységet és ha van Android telefonod akkor azon futtasd a Waze-t és BT keresztül hozd össze vele.
Mindent hallani fogsz az autóban
Én is ezt javasolnám. Szerintem a gyári egység elég jól eltalált szerkezet, a hiányzó részt meg intézheted valóban mobilon.
Nekem nagyon bevált a Discover Pro, ez a Tegra chipes NVidia dolog szerintem elég jól sikerült. Gyors a grafika, jól áttekinthető - ehhez képest az iGo/Amigo nekem nagyon nehézkes kezelésű.
Azért 17GB adat az már elég részletes, az érzékenysége nagyon jó, garázsból kiállva és indulva azonnal van műholdpozíció és még egy amit valószínűleg semmilyen külső eszköz nem nagyon tud: a sebességjelek alapján alagútban is működik :-)
A sebesség/előzni tilos táblák csaknem méteres pontossággal kapcsolnak ki/be. Nemigen hozott még zavarba.
Persze az autó adatait sem nagyon lehet szerintem külső eszközön nézni: klímabeállítás, alacsony üzemanyagszintnél felajánlja, hogy elnavigál a kedvenc benzinkúttársaság kútjához, sok autó beállítás is itt szabályozható be kényelmesen: guminyomás Set, Környezeti fények, ACC, Lane Assist, DLA mód, Park Assist és kamera, stb...
Ha a WAZE elegendő mobilon, akkor a többi feladatra elég jól eltalált a Discover Pro.