Nem vagyok szakértő a témában, sőt ...
Viszont én is agyalok egy ideje azon hogy miféle navi legyen a kocsiban és egy-két hónapja túrom a netet emiatt.
Ahogy elnéztem a kívánalmaidnak csak a "nem gyári", többnyire kínai csoda fejegységek felelnek meg, legalább is szerintem (majd a többiek kijavítanak ha nem).
Azokban van androidos verzió amivel pl a netet meg tudod oldani és van bennük Bluetooth-t, tolatókamera, Navi, meg sok minden más amit felsoroltál.
A Waze szoftvert nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni hogy mi kell hozzá.
Szerintem a klíma információit egyik androidos eszköz sem képes kezelni, de ez megint egy kissé túl mutat rajtam.
Őszintén szólva tényleg nem javaslom ezeket a kínai fejegységeket, mert habár ezek sok mindent tudnak, de semmit sem tudnak igazán jól.
És ugye ott a garancia kérdése is ... (nem csak a fejegységé, hanem az autóé is)
Egy ilyen szép új autót szerintem kár lenne elrontani vele, Waze ide, "Wazze" oda :-)
PS:
Szerintem vegyél egy normális gyári fejegységet és ha van Android telefonod akkor azon futtasd a Waze-t és BT keresztül hozd össze vele.
Mindent hallani fogsz az autóban és nem kell kínai vackokkal kínlódni ... jobb ötletem nincs.