ckerti Creative Commons License 2013.08.11 0 0 1749

Köszi, megnéztem ezeket.

szépek, de hosszú távra tervezek a kocsival ( kb. 10 év), nem akarok használttal belekezdeni.

Inkább akkor várok még egy kicsit, de legyen személyre szabott és vadi új.

Csak azt nehéz megemészteni, hogy a kívánságlistám alapján a listaár kb. 7 MFt, pedig -magamhoz képest :-))- visszafogottan ikszelgettem.

Ami tetszik, hogy még tart -állítólag- a 4x4 felár nélkül akció.

Igaz, így minimum a 2.0 TDI 110 lovas motor kell.

Trgnap kipróbáltam egy ilyen Adventure-t (4x4, 110 LE TDI), és elég jól ment, az 1,9 TDI Jettából átülve nem volt rosszabb a 4x4 miatt meg sokkal stabilabb érzés volt.

Egyelőre ez a befutó verzió üvegtetővel, mert az a nejem vágya, xenonnal és a 4x4 opcióval mert az meg az enyém :-))

A "B" variáns egy Elegance 1,6 TDI, de az nem lehet üvegtetős és 4x4, viszont bézs a beltere és beleférne a memóriás vezetőülés.

Mondjuk így leírva egyértelműen az Adventure a jobb verzió ugyanannyiért ...

Már csak egy jó ár kell akkor :-)

Most van Győrben a Skoda Családi Nap rendezvény egy fullos Superb Combival, az említett Adventure Yetivel és egy 4x4 TDI Octavia Combival.

Mindhárom autó nagyon-nagyon szép, impozáns flotta, igaz az egész benne van vagy 30 misiben ( Superb 12,5, Octavia 9,5, Yeti 8).

Mindenesetre aki most látja ezeket, az nem mondhatja, hogy ez "csak egy Skoda", valóban naprakész és modern a paletta.

Apropó naprakész: az értékesítő szerint év végén jön a Yeti facelift Octavia orral és terepes vagy utcai verzióval, állítólag változatlan áron.

Lehet, hogy érdemes lenne megvárni, még az is lehet, hogy jó lesz, bár én pont a két körlámpa miatt imádom a Yetit, ami tutira eltűnik (az értékesítő szerint, aki még szintén nem látta a faceliftet).

Előzmény: roomi (1748)