csdani19820802 Creative Commons License 2013.08.06 0 0 13278

Sziasztok!

2 napja lettem (remélhetőleg) boldog tulajdonosa egy 2004-es 1200-es Bandit S-nek. Vannak a motoron apró javítgatnivalók, de alapvetően rendben van. Olvastam az előző hozzászólásaokat és pont ezzel kapcsolatban lenne nekem is kérdésem. (Sajnos) csak a sport dobot kaptam hozzá, amivel jól megy, nem torpan meg, viszont nekem is durrog vissza gázelvételkor. Nem tudom, hogy az előző, illetve az az előtt tulaj fúvókázta-e. Szerintem csak rádobta és kész. Igazából annyira nem zavar a durrogás, ha nem árt a motornak, menni is megy rendesen, de a műszaki miatt azért szeretnék beszerezni egy gyári dobot. Tud esetleg valaki ajánlani, hogy hol tudok bontottan és mennyiért beszerezni egy gyári kipuffot? Egyébként ezzel a RAPTOR dobbal hazafelé jövet mértem egy fogyasztást, 110 körüli tempóval, mivel a haverom jött velem autóval. Városban és azon kívül, néha azért oda-oda vertem neki, hogy meglegyen a vigyorfaktor az arcomon, szóval így jött ki 5,5 L / 100 Km-re. Laikus véleményem szerint ez jó adat.