Tavaly egyszer már jelentkeztem, igaz akkor az autó bemutatása elmaradt.
2005évi 1.9 101 LE 8szem vivaro combi L2H1 most 215.000Km
Téli 215/65 R16C nyári 245/45 R18 mindkettő TÜV vizsgás alufelni
KCTuning-nál ~120paci és tempomat miatt már jártam, (köszönöm a használt légtömegmérő azóta is szuper)
Saját észrevételek:
- oldalablakok zajosak-sziloplasttal rögzítve (kihajolni veszélyes! amúgy is)
- párásodás nagyon zavaró a ventilátor zajos - ha van fokozatmentes megoldás érdekelne
- fűtés elég gyenge a kiegészítőt érdemes állófűtéssé alakítani ha van, így szabadon be-ki kapcsolható
- utastér zaj és hőszigetelés gyárilag nagyon gyenge - armaflex 4cm ~16m2 a tetőre+oldallemezekre
illetve hanno xy nevű termék 3mm gumi-bitumenlap ~14m2 a padlóra+kárpit belsejére (ami így nehéz lesz ezért a bolhák helyett saválló csavarokat raktam)
- gyári BOSE premium rendszer- na ez vmi vicc Sajnos kb fele ennyiért jobbat lehet bele tenni (ez szívás volt)
- gyenge szélvédő jégolvasztás- conrad 150W 9cm kerámia fűtőtestből 4db bakelit lapon a levegő útjába téve kb 15mp után olvad a jég!
Hibalista:
- garanciális festésjavítás a hátsó ajtón
- garanciális turbócsere kb 7000km
- garanciális lev nyom szab (turbóé talán)
- kopó futómű alkatrészek kb minden 50-60E km után
- légtömegmérő letört műanyagdarab a turbóba esik bele? a lapátokon erős kopás látszik
Kérdések:
- szelepcseréről nem ír senki nekem most cseréltek...
- olyat csinált-e valaki, hogy csak az 5-6 fokozat hosszabb lett?- tapasztalatok érdekelnének
- turbóból hol érdemes és milyet venni ÚJAT?
Tavaly egyszer már jelentkeztem, igaz akkor az autó bemutatása elmaradt.
2005évi 1.9 101 LE 8szem vivaro combi L2H1 most 215.000Km
Téli 215/65 R16C nyári 245/45 R18 mindkettő TÜV vizsgás alufelni
KCTuning-nál ~120paci és tempomat miatt már jártam, (köszönöm a használt légtömegmérő azóta is szuper)
Saját észrevételek:
- oldalablakok zajosak-sziloplasttal rögzítve (kihajolni veszélyes! amúgy is)
- párásodás nagyon zavaró a ventilátor zajos - ha van fokozatmentes megoldás érdekelne
- fűtés elég gyenge a kiegészítőt érdemes állófűtéssé alakítani ha van, így szabadon be-ki kapcsolható
- utastér zaj és hőszigetelés gyárilag nagyon gyenge - armaflex 4cm ~16m2 a tetőre+oldallemezekre
illetve hanno xy nevű termék 3mm gumi-bitumenlap ~14m2 a padlóra+kárpit belsejére (ami így nehéz lesz ezért a bolhák helyett saválló csavarokat raktam)
- gyári BOSE premium rendszer- na ez vmi vicc Sajnos kb fele ennyiért jobbat lehet bele tenni (ez szívás volt)
- gyenge szélvédő jégolvasztás- conrad 150W 9cm kerámia fűtőtestből 4db bakelit lapon a levegő útjába téve kb 15mp után olvad a jég!
Hibalista:
- garanciális festésjavítás a hátsó ajtón
- garanciális turbócsere kb 7000km
- garanciális lev nyom szab (turbóé talán)
- kopó futómű alkatrészek kb minden 50-60E km után
- légtömegmérő letört műanyagdarab a turbóba esik bele? a lapátokon erős kopás látszik
Kérdések:
- szelepcseréről nem ír senki nekem most cseréltek...
- olyat csinált-e valaki, hogy csak az 5-6 fokozat hosszabb lett?- tapasztalatok érdekelnének
- turbóból hol érdemes és milyet venni ÚJAT?