dirtboy86 Creative Commons License 2013.08.05 0 0 857

ELADÓ!

Nézzük, amilyen nehéz volt hozzájutni, most hirtelen 3 pár is lett így 2 től megválnék, úgy ahogy van cakk-pakk. Mim van?

1, Eredetileg egy pár DEPO utángyártott FACELIFT lámpa volt/van a kocsiban, de sajnos az egyik (jobb oldali) beázott így szétszedtem megcsináltam, összeraktam tehát ez javított, ragasztott de mostmár nem ázik be! A Bal oldali makulátlan mai napig a kocsiban van egy DS2 Xenonnal üzelem!!
Ehhez a depo párhoz van egy OEM AUDI/VW gyári gyújtótrafóm (35W, D2S foglalattal). Az összes rögíztőfül épp! Sosem sérültek!!

2, Lenne egy pár hibátlan makulátlan eredeti VALEO Facelift lámpa pár is, manuális magasságállítóval. Ez lett volna a mostani depo helyére de közben kaptam egy pár US verzió XENON lámpát...szóval most ez is felesleges volt. Hónapokig keresgéltem ami hibátlan és törésmentes, nos meglett de most fölöslegessé is vált...Murphy törvényei dolgoznak.
Az összes füle épp! A fenit gyári xenon trafókat lehet vele társítani!!

Szeretném ha egyben menne el az egész nem szeretném árulgatni külön őket. 

A szett ára: 1 pár depo facelift lámpa (jobb oldali ragasztott ) + 1 pár VALEO eredeti AUDI facelift lámpa + 1 pár eredeti OEM AUDI/VW 35W D2S Xenon trafó együtt:

Ár: 64 990 Ft / szett

Tel: 70 280 1623

Képek csatolva, nem zsákbamacska!!!
Csere is érdekelhet S4/RS4 B5 alkatrészekre! Csörögj vagy írj és megegyezünk!

képek a linken és alább: http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xenon/_lampa_bazar_audi_a4_s4_rs4_b5_facelift_valeo_depo_xenon