Néhány kép a zágrábi buliról:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/217343/Default.aspx
Fantasztikus hangulatú és látványú koncert volt, pláne nekem abszolút elsőre, de remélhetőleg nem utoljára, még így napokkal a koncert után is a kavatognak az élmények és pillanatok a fejemben, a bal oldalon remekül szólt, ülőjeggyel is végig állva tombolás az egész szektorban, legkomolyabb jelenet mellettem horvát család, ahol a kicsi gyerkőcök a székek tetején ugráltak végig :)).
Remek felvezetés volt az Anthrax kvázi mint előzenekar, megalapozta a hangulatot néhány klasszikussal, mondjuk a horvátokon látszott, hogy szeretnek mulatni, már az alapozáskor elfogyasztott folyadék (sör) bevitelnél a bejáratnál.
Örültem, hogy láttam magyar zászlót is, nagy kár, hogy hozzánk nem jöttek és kimaradtunk ebből a körből. De majd jövőre, mert az biztos, hogy őket többször is látni kell.
u.i: Töfi remek koncert volt a Maidnem is a Rockbeachen, a dög forróság ellenére a sátorban elég sokan voltunk, amolyan felvezetésként megalapozta a zágrábi bulit.