Labello_50
2013.08.03
|
|
0 0
119
|
Kedves Mindenki!
Na nekem is meggyűlt a bajom a digi-vel. Úgy látom, nem vagyok vele egyedül. Nem elég, hogy az amerikai celebvilág mindennapjait kell néznem az értékes Discovery csatorna helyett, sőt az elején még meglévő német, francia, olasz, spanyol nyelvű csatornákat is eltüntették, amelyek nagyon jók voltak embereknek a nyelvgyakorláshoz. A digis csekkemet ott találtam meg a lépcsőházban a padlóra bedobált reklámújságok alatt, így valószínűleg egy alkalommal nem tudtam a számlámat befizetni, mivel a szemétkupac alól ki sem látszott. Tiszta véletlen, hogy a boríték sarka kilógott! Hogy a postaládámba érkezzen esetleg a befizetendő csekk, az egy megvalósulatlan álom! Másik alkalommal pedig a szomszédasszonyom adta ide, mert az én csekkemet ő találta meg. Nos, miután emiatt a malőr miatt 1 havi részlettel tartoztam, a digisek lekapcsolták az internetemet. Majd miután elmentem hozzájuk reklamálni, nagy kegyesen vissza kapcsolták potom 4000 Ft-ért! Nem ám ingyen!!! Megkérdeztem tőlük, mégis ki hordja ki a befizetendő csekkeket, hogy én nem kaptam meg? Közölték velem, hogy a szerelőjük. Kérdeztem, hogy most akkor a szerelő szerel, vagy csekket hord ki? Vállvonogatás volt a válasz. Majd kaptam egy olyan csekket, amin májusi dátum volt, de ráírták, hogy a részletet júliusra kell kifizetni. És a június????? Ja kérem! Kedves ügyfél fáradjon be hozzájuk és a kimaradó júniusi hónapot fizesse be ott személyesen külön, ha nem akar megint internet nélkül maradni és önhibáján kívül még büntetést is fizetni! Az már csak hab a tortán, hogy amikor nem volt tv-adás (főleg hétvégén!) avagy nem volt internetkapcsolat a digi hibájából, kijött ugyan a hívásra a szerelő, de az elmaradt szolgáltatásért semmi kárpótlás sem járt. Ugyanazt az összeget kellett fizetni az 1-2-3 napos szolgáltatás kimaradásért, mintha mi sem történt volna. Ugyebár csakis a fogyasztó a hibás!!! Nagyon elegem van belőlük nekem is! Felhívni őket pedig egyáltalában nem lehet, mert a megadott számon nyomkodhatja az automata hang által bemondott számokat akár estig is és hallgathatja a muzsikát, amíg várakozik a számok nyomkodása közben. |
|