Attila G.
2013.08.02
|
|
0 0
1843
|
Nem kérdés, hogy nevezek a következö szezonra. Egyébként nicko ötlete nem rossz, csak némi finomításra szorul, de ezt illetöen nincs jobb ötletem. Nekem egy javaslatom lenne, persze ellenérvet elfogadok. Ugyebár az őszi szezon végén ilyen-olyan okok miatt elmaradtak meccsek, az ezekre leadott tippek törlődtek. Aztán a tavaszi szezon elején megrendezték öket, de én elfelejtettem rájuk tippelni. S ilyen amikor egy kártyavár összedől, nagy bosszankodásomban elfelejtettem tippelni az elsö tavaszi fordulóra. S innen meg már rá van kényszerülve az ember, hogy hajmeresztö tippeket tegyen, mert például elvileg papírforma meccseknél nîncs értelme azt a kimenetelt tippelni, mint a többsěg. - Jó, mondjuk én elvileg egyébként is hajlamos vagyok hajmeresztő típpekre, s mondhatni szerencsére születtek elég meglepő eredmények is. De... Én teljesen megértem, ha például adminisztrációs vagy egyéb - talán észszerü - okok míatttörlődnek az elmaradt meccsekre leadott tippek. Én mégis javasolnám, hogy ha megoldható, hogy ne törlődjenek. Vagy legyen ez egy speciális eset. Ha vki nem tippel ezekre újból, akkor automatikusanmaradjon az eredeti tipp, ez mondhatni egy mankó lenne. Elvégre az a tipp már megszületett, s nem a mi hibánkból maradt el a meccs. Természetesen ez csak egy javaslat. |
Előzmény: aranyember001 (1841)
|
|