Patreides Creative Commons License 2013.07.30 0 0 2112

"hiszen bizonyos, hogy jókat fognak írni"

Miért gondolod ezt? :)

Ezek nem fizetett kritikusok, már úgy értem, nem a Dramatico fizeti őket.

Olvastam én már ilyen kritikát is, meg olyan kritikát is Melua albumról.

Polly Scattergood albuma is szeptemberben jön ki, egy héttel Katie albuma után, na az ő első albumáról (2009) is olvastam nagyon pozitív, de kevésbé pozitív kritikákat is.

Amit a Quarton csináltak Katie 2010-es albumával (The Home), az minden volt, csak nem méltányos.

Akkor írtam azt nekik, hogy legalább vegye a fáradtságot az a nyomorult kritikus, hogy ha már elvállalja, hogy ír egy albumról, akkor legalább halgassa meg kétszer, de ha az nem megy, mert túl lusta, legalább egyszer teljes egészében. És ne csak bele-bele hallgasson a számokba egyszer, hogy aztán írjon az egészről három lekicsinylő mondatot.

Legalább azt tisztelje benne, hogy emberek időt, energiát, tehetséget, munkát, pénzt öltek bele, hónapokig dolgoztak rajta, beletették a szívüket-lelküket, és akkor egy senki itt Budapesten úgy írja le, hogy még csak meg sem hallgatja tisztességesen, ez világosan látszik a mondataiból.

(Plána, hogy egy olyan albumról volt szó, aminek William Orbit volt a producere, akinek a neve azért eléggé fogalom.)

Előzmény: proffdesign (2111)