Sziasztok !
Meg volt a tegnapi prágai Maiden koncert, nem is tudom sírja e vagy nevessek.
1, szerencsére az utólsó pillanatban értünk az arénába, mert nagy volt a dógó, így az özönvízként zúduló eső legnagyobb tombolását az autóban szárazon sikerült átvészeli. Parkoló sehol, de óriási mákom volt, találtam egy jó kis beállót egy éítkezési terület tövében az arénától egy percre.
2, esernyőt nem engedtek bevinni, pedig a szürke égbolt nem azt sugallta, hogy vége lesz a nagy özönvíznek.
3, kiemelt állóhelyünk volt kb úgy a harmadik nótáig, akkor ismét megnyitotta Szent Péter a csapokat, úgyhogy pofátlanul felmentünk a tribün még szabadon levő védett részébe. A rendezők nem csináltak belőle ügyet, mindem tiszteletem az övék.
4, A koncert további részén ömlött az eső, gyakran Harrisék is behúzódtak mélyen a színpad belsejébe, úgy hordta a vizet a szél.
5, Amilyen pocsék volt az idő, annyira pocsék volt a hangosítás is. Voltunk Pőstyénben is egy hónapja Maidenen, de az fényévekkel jobb hangosítást kapott, pedig az egy akusztikát nélkülöző reptéren volt. Prágában a dob és az ének kivételével egy nagy kása volt az egész zene. Harris basszusa egy éktelen csattogás volt, a szólógitárok meg kivehetetetlen maszatolásnak hatottak. Adrien wahpedálos szólóiról nem is beszélve. Dickinson többször elcsezte a szöveget, és a Niko is félrevert párszor. Szóval a Sewenth Sont leszámítva, nem beszélhetünk élvezhető koncertélményről.
Én még kibírom, hogy a hangosítás kritikán aluli pocsék volt, meg baki is volt dögivel, mert már láttam a showt minőségibb kivitelben egy hónapja. Viszont akinek a turnéból csak ez az állomás adatott meg, annak csupán őszinte részvétemet tudom kifejezni.