Speed Négy
2013.07.27
|
|
0 0
4066
|
Sziasztok. Tavasszal vettem egy kis hazánkban nem túl elterjedt Speed Four-t. Mindjárt el is vittem egy szervízbe, ahol alapvető dolgokon kívül nagy valószínűséggel egy rossz akksi miatt megpörkölték a generátoromat. Végül az sosem derült ki, hogy úgy vettem vagy a szervízben sütötték meg, de a szervízt valószínűsítem, mert ott b…szakodtak vele és jöttem el úgy, hogy világított a szerviz lámpa, na mindegy. Noha én sem vagyok egy nagy szerelő (1. motor) service manuallal szétkaptam a generátort és megtekercseltettem. Aztán egy fatális balf…gom miatt rommá égettem összerakás után. Ezután 5 hétig vártam, míg kiderült, úgy megégett, hogy kuka. Kínomban a TriumphBP-nél is érdeklődtem, mennyi egy új, 210 rongy lett volna… Nem kértem J Végül ebay-en rendeltem utángyártottat Angliából, 1 hét alatt szállítással együtt42 rúpiárt itt volt. Eufórikus érzés újra hallani a hangját J
Szóval szerintem járható út az utángyártott is, volt ugyan egy bontott generátor is 17+szállítás, de nem volt benne bizalmam.
Üdv: S4 |
|