nofRETRO Creative Commons License 2013.07.23 0 0 4774

Nagyon kedves vagy, ha jól értelek, köszönöm.

Egy darabig nem értettem a kérdést, aztán már megértettem, csak a cseppet sem kellemes elfoglaltságok miatt nem válaszoltam, alig voltam netközelben. Vannak kellemes elfoglaltságok is, de most nem.

Szóval hiányról azért nem beszélhetek, mert nekem ez a lap kimaradt, cakk pakk.

Másféléket vettem. Persze nem olyan rendszerességgel, hogy beköttessem az évfolyamokat, így viszont könnyen lehet csemegézni belőle. Szinte kézzelfogható az idő múlása. :)

Az előbb elsóhajtott szanálnivalókban érdekes leletekre bukkantam, mi több, lényeges leletekre.  Például az iskolaigazgató levele, mely szerint az igazgató-tanács úgy döntött, hogy támogatja (nem pénzzel, hanem elvi alapon) a továbbtanulási szándékot, s ezt tudatja az érintettel, valamint közli, hogy a jelentkezési papírt továbbították a megjelölt felsőoktatási intézményhez.

Aztán találtam egy villamos átszállójegyet, a 60-as évekből, valamint egy tablókép duplikát példányát.

Kész időutazás.

Visszatérve az emlegetett folyóiratra, legszívesebben egy kávézóban olvasgatnám, persze amikor épp eszembe jut. Tudom, hogy ez majdnem lehetetlen kívánság :) és azt is tudom hogy kitalálták a könyvtár nevű intézményt, csak az olyan hivatalos. Na mindegy, nálam most amúgy a papírállomány csökkentése a feladat.