opi1970
2013.07.19
|
|
0 0
2481
|
Idén nem szállunk meg Sarajevoban, Montenegro az uticél. Ha Kefaloniát - 1680 km - illetve Korfut is letekertem - 1400 km - már egy seggel, ez a 70 km már meg se kottyan... :) Kefaloniára anno reggel 8-kor indultam, a szabadkai piacon feltöltöttük a készleteket, másnap reggel 5-kor voltam aLefkada félszigeti kompkikötőben, (Vasiliki) 9-kor kiderült hogy nem indul a komp a hullámzás miatt, és van másfél órám, hogy elérjem a 112 km-re lévő kompkikötőt, (Astakos) ahonnét biztosan lesz járat. Mindezt görög hegyi utakon... Elértük, délután fél 2-kor értünk a szállásra, és mentünk kirándulni, mondván, most már miek feküdjek le, mindjárt este lesz.
2 éve viszont 1-1napot voltunk lefelé menet Sarajevoban illetve Mostarban, Sarajevoban aludtunk. Rémlik is a Ferhadiján az említett posta... de az üzlet elkerülhette a figyelmemet. Mint kiderülhetett, nem vagyok egy elveszett gyerek, oda fogok találni. Persze mindez csak az általad nyújtott segítség révén lehetséges. Nagyon köszönöm mégegyszer, levelezel itt meg minden, miattam... :) Nagyon rendes vagy! |
Előzmény: emojnarode (2480)
|
|