triple1050 Creative Commons License 2013.07.19 0 0 4037

2006os példány, most jött el az ideje hogy beadja a kulcsot. Sajna megbízható teknikát csak a japók tudnak csinálni. Van egy két motoros ismerősöm akinek volt vagy van Triumph-ja mindenkinek volt valami nyűgje. Na de majd meglátjuk az új alkatrészekkel, mennyit bír. Előtte suzukiztam, volt 3 féle is és egyiknél sem kellett még szelepet sem állítani 40000nél, csak gyertyát meg olajat cseréltem. Aztán mikor 2010ben ellopták a Hayabusámat úgy döntöttem hogy kipróbálom az európai 3hengert.

Most hívtak a szervízből hogy már beindúl de mégiscsak rossz a szabadonfutó, kezdem elveszteni a fonalat. Másfél hete mikor bent voltam, zoli a szerelő azt mondta hogy könnyen jár, nem érez semmit, most meg már hogy beindul berágódott?????

De legalább már beindul úgyhogy meglátom eddig mennyibe fog fájni a dolog, lehet hogy elhozom és majd én kicserélem a szabadonfutót, az ebay-ről.

Na de nem akarunk inkább személyesen dumálni a dolgokról, mert macerás hosszan gépelni:)))) Én Budakalászon lakom,ha te is pest környéki vagy akkor összefuthatnánk valamikor. Itt a számom csörögj rám ha gondolod  06304150451. Józsi.