zsmax Creative Commons License 2013.07.18 0 0 5883

Az ülés billegési probléma megszüntetésre került. KB 1,5munkaóra. Az ülést ki kell csavarozni (4csavar) gyorscsatlakozókat lekötni. Kiemelés után rájöttünk hogy az első magasságállítás forgóját két-két heggesztés tartja. Ezeket sajnos a gyárban kevés árammal heggesztették ezért vagy nem olvadt össze a két anyag vagy nem sikerült a gépnek v. embernek eltalálni hova kell hegeszteni. Szóval a régi heggesztési varat eltávolítása után precíz kéz tökéletessen meg tudja hegeszteni. Ehhez persze az ülőlap kárpitot és szivacsot is el kellett távolítani mindent letakargatni a környékén. Heggesztés után vissza minden a helyére és visszaszerel. Szerencsére tökéletesen sikerült.

Volt mégegy apró probléma a futóműben kopogás zörsés volt halható jobb oldalról. 1000forintos futóműdiagnosztika. Stabilizátorpálca egyik csuklója beteg.

Alkatrészt rendel. Én FRAP pálcát vettem bele. 2500ft darabja ezért mindkettőt cseréltem.

Az ablaktörlő probléma hogy nem hajlandó megálni. Hibakód nincs .így 70%ra mondták hogy ablaktörlőmotorcsere megoldja. Vettem is egy bontottat /7000/ pénteken hozza a posta megpróbáljuk hátha megoldódik. 

A középső kijelzőre sajnos senki semilyen megoldással nem tud szolgálni. El kell fogadni hogy csak hidegen látni mi van.

Előzmény: zsmax (5874)