KeMark Creative Commons License 2013.07.15 0 0 835

Sziasztok !

a következő a próblémám: A topikban már kérdeztem, hogy a4 1.6-os nak mekkora az üzemanyagtankja.

Kaptam is segítséget és én is csak azt találtam amit irtatok hogy 60-62 l-es. Csakhogy az enyémbe nem lehet 40l nél többet beletankolni.

A levegőzője tiszta. A mutató is jól működik. Megpróbáltam a sárga lámpa kigyulladt mentem vele kb 100km-ert annyira kihajtottam hogy az ac alig vette fel nem mertem elmenni vele a benzinkutig se kannából tankoltam rá és akkor is 5l kannából +31l a kuton tehát 41l. Karoszériás vagyok így biztosra tudom hogy a hátulja törve volt így arra gyanakszom, hogy a tank sérült és valami más volkswagen csoportbol való gép tankját kapta meg aminek a felfogatási pontja pontosan megegyezik. Valaki hallott már hasonlót? Elképzelhető, hogy gyárilag ilyen tankot kapott. Amúgy is érdekes az autó 98 év végi a lámpák meg a külseje már facelift a műszerfal még a 98-as ból való (nagyobb kijelzős klimavezérlő) a műszerfal fekete kék kombináció a műszefal teteje fekete az elválasztó csiktól lefelé kék és a szőnyeg is kék benne (ilyen kobinációt nem láttam még képen se ezen kívül) az ülések meg s-line full bőr (sportülések), ja és 8 hangszóró. Mindenesetre elég érdekes kombináció szerintem nincs még egy ilyen ugyhogy én már azt is el tudom képzelni ,hogy gyárilag 40 l es a tank.