mspoker Creative Commons License 2013.07.15 0 0 4148

Szia!

15dínár, az kb.2500 Ft,2 év alatt ingyenes, gyerek féláras :-) Medúza nincs, illetve szinte semmi élővilág (férjem bánatára-búvárkodott , de egy kisebb szürke halrajon kívül semmit nem látott) :-) Nem tudom mennyi idős gyerkőccel mentek,de mindegy is,mert minden korosztály számára szupi. A gyerekmedence kb .3éves kortól jó mélység ügyileg, de a normál medence bababarátabb, az én mélynövésű 2évesemnek ideális volt az eleje( fokozatosan mélyülő) kb térdig  ért neki.Animátorok nagyon jó fejek,bárinkább csak franciául beszélnek, készüljetek, a szálloda 80%-a francia, de nagyon rendes voltmindenki, pozitívan csalódtam bennük,illetve elég sok arab van (ez meg jó jel,mert helyiek is szeretik ezt a szállodát). Van egy miniklub, 2kisházzal, mászókával, csúszdákkal,hintákkal, illetve egy belső rész,óriás negyedelővel, csocsóval, legóval, rajzolási lehetőséggel (ha sikerül, teszek róla képet). Baba etetőszékek vannak, a rácsos ágy az én 2 évesemnek felejtős volt,mert elég kicsi a rács, és egy láblendítéssel kint volt belőle, otthon még nem tud kimászni belőle :P Mire vagy még kíváncsi?

Előzmény: denmar (4146)