Andris2005.2.2hdiplatinum
2013.07.14
|
|
0 0
5861
|
Sziasztok!
A másodvéleményeteket szeretném kérni egy peugeot 607 platinum ügyében amit megszeretnék venni.
Az autó 2005ös évjáratú ,2.2 hdi motorral. Sehol egy rozsdafolt.Az autó kivül belöl olyan mint az új, pár kisebb karcolást leszámitva. Vezetett szervizkönyvel, elsö tulajtol. A fékek és a felfüggesztés nemrégiben fel lettek újitva. Fura módon minden elektronika is müködik. De viszont van egy problémám. Az pedig a motor ereje. Vezetés közben gyengébbnek tünik a többitöl . Viszont semmi hibaüzenet, a motort magasabb fordulatszámra is felpörög, nem szaggat,nem füstöl csak egyszerüen lomhább mint a többi amit probáltam . 238ezer km van benne jelenleg. Hamarosan elviszem átnézetni,hogy ott mit mondanak viszont a fórumot olvasva tudom, hogy nem egyszerü. Ennek ellenére nagyon rá álltam erre az aútóra és ha kell kisebb nagyobb összeget még rá is költenék mivel tudom hogy hibátlan aútó nincs. Mi a véleményetek? Nagyon kell aggódnom egy ilyen (szerintem nagy) probléma miatt? Tanácstalan és kicsit csalodott vagyok |
|