wiesel Creative Commons License 2013.07.11 0 0 66

Üdv a Fórumnak!

OFF:

Milyen érdekes, majd' két hete síri csend. Érdemes megfogadni "cssz74" nick-nevű kolléga építő jellegű javaslatait, hiszen más topikokban is érdekes és megfontolandó bejegyzései találhatóak.

Amennyiben beigazolódni látszanak a feltételezések, nem értem, miért kell csak azért létrehozni egy alfórumot azért, hogy valaki többszörösen reklámozza, vagyis inkább járassa le magát. Mindegy, ez csak egy filozófiai (vagy inkább pszichológiai?) költői kérdés.

ON:

Ha már van, akkor pár kérdéssel fordulnék a nagyérdemüekhez, hátha értelmes magyarázatokkal is okosodok.

1.) Miképpen kapcsolódik az MRCE az LTE-hez? Olvasataim szerint az MRCE a Siemens Dispolokot vásárolta fel (többek között?).

2.) Az LTE osztrák székhelyű? Amit találtam a "railfaneurope.net"-en, azon információk szerint Szlovákiában is van leányvállalat. Cseheknél azonban nem találtam meg. Mi a helyzet ezzel? Esetleg más országban is képviseltetik magukat?

3.) LTE Traxxok, Magyarországon csak gabonavonatokkal fordulnak meg? Nemzetközi vegyestehervonatokkal nem?

Válaszokat előre is köszönöm. További szép estét, üdv:

wiesel

Előzmény: Lokführer (61)