Törölt nick Creative Commons License 2013.07.05 0 0 2314

Érdekes írás. Egyébként ja online is olvasható az újság, ha fizetsz érte ;)

Én nem tudok ezzel mit kezdeni, most vagy elhiszed vagy nem. Én megmaradok az aranyközépúton, bár az nekem is meredek hogy jajj eltudtam volna kapni de nem kaptam el.

Az ilyen kinézetű lényról már 8 éve hallottam és a kutya se beszélt akkor még fanyűvőről sehol sem, főleg nem a neten.

Aztán 6 évvel ezelőtt a gyakori kérdéseken láttam róla kérdést ugyanezzel a leírással - persze neve még ekkor sem volt - hogy vajon mi lehetett.

Ezt olvassátok el, ekkor még szintén nem volt szó fanyűvőről különböző oldalakon, de a leírás egyezik:

Tibi találkozása valami nagyon fura lénnyel

Köszi szépen, Tibi!  Andilona Tibi vagyok 21 éves 2 évvel ezelőtt kb tőlünk 2 utcányival feljebb van egy emlékmű odajártunk fel barátokkal inni (mert szép a kilátás) TISZTÁN emlékszem mindenre fent voltunk az emlékműnél azt tudni kell hogy ez egy magán terület és csak[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Korábban voltam az egyik haverommal szórakozni, ő csúnyán beivott. Ekkor mondott egy érdekességet, ami nem tudom igaz-e: Ő dolgozott ott az egyik gyárban mint biztonsági őr, és úgy hallotta hogy lakik ott egy visszamaradott gyerek. Elég görnyedten jár, így leér a keze a térdéig. A kézfeje amúgyis elég hosszú az ujjai is. Erre feltételezte, hogy lehet őt nézték fanyűvőnek amikor pl. az erdőben, domboknak sétált csak aztán "eltorzult" a róla kialakított kép a neten. Nem tudom hogy van-e ennek valami realitása vagy csak szivatott már ittasan.