Sandi00 Creative Commons License 2013.06.30 0 0 3730

Valóban az időpont rossz volt a "nyaralásunk" miatt. De ha nem mentünk volna nyaralni, akkor mindent megtettem volna azért, hogy ott legyünk... Még így is felmerült benne a gondolat..

Azonban, amikor "beírtad" nekem azt a mondatot, amit lehet (de nem hiszem), hogy félreértettem, attól a perctől kezdve már nem is akartam menni. (pedig a hozzátok való "csatlakozásom" óta erre a találkozóra vártam,... hogy megismerjelek benneteket.). 

Ismerhetnél már annyira, hogy tudd, ha valamit nagyon szeretnék akkor nincs lehetetlen. Lásd a novemberi fellángolásom a kocsi miatt .. (még nem is akartunk kocsit venni)... de decemberben már le volt előlegezve (karácsonykor, a leglehetetlenebb időpontban, utolsó pillanatban banki utalás stb....)

Vagy gondolj a késő éjszaka felajánlott másnapi kocsi kipróbálásra, elmentünk. Pedig én aztán ritkán hozok hirtelen döntést... 

Mikor előző nap kaptam az sms-t hogy "szombaton MOT". Mit mondjak, belefájdult a szivem.. :-(

A második pillanatban elgondolkoztam, hogy talán mégis valahogy el kéne menni, de akkor már úgy voltam, hogy nem változtatok a döntésemen, persze jobb volt a nyaralásra, apukára stb fogni a dolgot....

Mikor kaptam az mms-t, jobban érdekelt a kép, mint a műrepülő-bemutató. 

Sőt még azon is gondolkoztam, hogy küldök egy számot a kívánságműsorba nektek és megkérek "valakit", hogy hangosítsa fel a rádiót, vagy felhívom az "ismerős Orlandóst" és megkérem, hogy hangosítson ki, hogy néhány szót mondjak nektek... De aztán úgy gondoltam, hagyom az egészet....nem strapálom magam, valószínűleg én jobban szeretnék közzétek tartozni, mint egy-két valaki "valóban" befogadni, szóval egy lökött tyúk nem hiányzik ebbe a társaságba..

ÉS akkor most tényleg OFF-oltam a témát..

Előzmény: trawala (3724)